Dinsdag 9 november wordt in The Temple een informatieavond gehouden over de herinrichting van de Middenweg-Zuid. Belangstellenden kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Begin 2018 beginnen de werkzaamheden aan de Middenweg- Zuid tussen Intratuin en de rotonde Roze Flamingo. Er komt een nieuwe inrichting van de weg en de huidige populieren worden gekapt. In de zomer van 2019 is de weg klaar. In het najaar 2019 wordt begonnen met het planten van nieuwe bomen aan weerszijden van de weg. Zowel over de inrichting van de weg als de soort bomen die geplant worden, zal de gemeente een voorstel maken dat met onder andere omwonenden wordt besproken.

Zowel het wegdek, vooral langs de kanten van de weg waar fietsers rijden, als de overjarige populieren zijn al jaren een punt van zorg. De wortels van de bomen zorgen voor een hobbelig wegdek langs de kanten en bij harde wind moet de weg regelmatig worden afgesloten in verband met afbrekende takken. Het fors terugsnoeien van de bomen een paar jaar geleden zorgt wel voor enig soelaas, maar is geen definitieve oplossing.

Het verkeer zal na de herinrichting hetzelfde zijn als nu: voetgangers, fietsers, auto’s van bestemmingsverkeer en de bus. De kosten van de herinrichting worden geraamd op bijna zes miljoen euro. 

Pin It
Bekeken: 2913x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/