Het college van Langedijk heeft op 1 november besloten in te stemmen met een onderzoek dat kan leiden tot een nieuwe turnaccommodatie voor Turn Totaal Langedijk (TTL).

Op dit moment maakt de vereniging gebruik van de multifunctionele sportaccommodatie aan de Mayersloot in Broek op Langedijk. TTL wil echter graag een eigen accommodatie die volledig is ingericht op de gym-, turn- en trampolinesport en haar dansafdeling.

Al vele jaren is de gemeente Langedijk in gesprek met TTL over een nieuwe turnaccommodatie. Het college van Langedijk heeft besloten de huisvestingswens van TTL als gezamenlijk project op te pakken. Een onderdeel van het project is een definitief gemeentelijk besluit over de locatie van een nieuwe turnhal. Naar verwachting zal het college begin 2017 een voorstel voor een locatie voorleggen aan de gemeenteraad. Het collegebesluit is in overleg met TTL tot stand gekomen.

Pin It
Bekeken: 3780x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/