De politie heeft woensdag rond 20:00 uur een 15-jarige jongen op de Berckheidelaan te Heerhugowaard bekeurd voor autorijden. De jongen komt goed weg. Zeker als hij zonder toestemming van de eigenaar van de auto rondreed, want dan had er een fikse taakstraf bij kunnen komen.

Agenten zagen de jongen rijden en besloten hem te controleren. Toen bleek dat hij pas 15 jaar oud was en dus geen B-rijbewijs had én dat hij erg hardleers was. De jongen was namelijk eerder al bekeurd voor het niet hebben van een geldig AM-rijbewijs, terwijl hij op een snorfiets reed. Bij een volgende keer, krijgt hij niet alleen een bekeuring, maar wordt mogelijk het voertuig in beslag genomen.

Wiens auto hij in rondreed is niet bekendgemaakt, maar het is goed mogelijk dat hij bij thuiskomst van zijn ouders ook nog een flinke preek heeft gekregen voor zijn joyriden.

Rijden zonder rijbewijs, zeker zonder toestemming van de eigenaar van de auto, is strafbaar en kan grote gevolgen hebben. Naast de risico's keert een verzekeraar mogelijk niet uit bij een ongeval.

Pin It
Bekeken: 2963x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/