Nederland kent Johan Derksen als voetbalanalist. Zijn echte passie is echter muziek. Voor het tv-programma Derksen on the Road ging hij op zoek naar Nederlandse zangers die 50 jaar terug toonaangevend waren en nu is hij met ze op tournee. 'Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop' is een feest van herkenning en op zondag 13 november te beleven in Cool te Heerhugowaard. Derksen wordt vergezeld door The Clarks, Frans Krassenburg (Golden Earring), Theo van Es (The Shoes), Johnny Kendall en Rudy Bennet (The Motions) en diverse special guests.

Voor en na de voorstelling wordt een expositie opgesteld door Museum RockArt, bestaande uit bijzondere affiches, gitaren, cd's, lp’s en boeken uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden.

De show begint om 20:15 uur en kaarten kosten € 25. Op coolheerhugowaard.nl is meer info te vinden.

Pin It
Bekeken: 4028x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/