Maurice Bettink uit Heerhugowaard kreeg donderdag het Draaginsigne Gewonden van het Veteraneninstituut. Aan burgemeester Han ter Heegde was de eer om de onderscheiding in de trouwzaal van het gemeentehuis aan hem te overhandigen.

Het Draaginsigne Gewonden wordt uitgereikt aan militairen en veteranen die lichamelijk en/of psychisch gewond zijn geraakt door hun militaire inzet onder oorlogsomstandigheden of daarmee overeenkomende situaties.

Pin It
Bekeken: 3248x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/