Vrijdagavond hebben alle vrouwenteams van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau optimaal gescoord. De vier teams, uitkomend in de Eredivisie, Hoofdklasse en 1e klasse, wisten allen de drie punten te behalen.

Reiger Boys VR1 klom in Groningen op naar de vierde plek, die toegang biedt tot de play-offs van de Eredivisie. De ploeg van coaches Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo boekte een 3-7 overwinning op Drs. Vijfje. De zeven goals werden gemaakt door Aaike Verschoor (3x), Judith de Bruin (2x), Larissa Smit en Stefanie Gorter. Vrijdag 11 november speelt VR1 thuis tegen Zuidoost United uit Amsterdam.

Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau VR2, onder leiding van Bob Kool, behaalde vrijdagavond in de Hoofdklasse een 3-5 zege op plaatsgenoot DKM/By The Way Reclame VR1. Reiger Boys kwam al snel op een 0-3 voorsprong dankzij goals van Anika Schulte, Lisa de Groot en Myrusha Victoria. Na een 1-3 ruststand scoorde Pien van Ham als snel de vierde, maar hte team liet DKM terug in de wedstrijd. Keepster Emma Buining voorkwam een gelijkmaker. Dankzij opnieuw Victoria werd de eindstand 3-5.

In diezelfde Hoofdklasse behoudt VR3 nog steeds de koppositie. Zij wonnen in Alkmaar met het kleinst mogelijke verschil (0-1) van ZA/Bluedesk Internet.

In de 1e Klasse staat VR4 inmiddels ook aan kop. Dit talententeam wist vrijdagavond in Grootebroek met 2-4 te winnen van S.V. Stedebroec VR1.

Tot slot een eervolle vermelding voor het jongste meidenteam (onder 13), want het won vrijdagavond met 2-4 de jongens onder 13 van 't Spil uit Monnickendam, en doet in de 1e Klasse voor jongens gewoon mee om de bovenste plaatsen.

Pin It
Bekeken: 3151x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/