Op 17 november kunnen ondernemers in Heerhugowaard hun mening geven over het plan van de gemeente om een spoortunnel aan te leggen op de Zuidtangent. Dit meldt het NHD. Begin november, toen het plan werd gepresenteerd, klonk er al wat kritiek, voornamelijk over het feit dat mensen die via de Zuidtangent Heerhugowaard binnenrijden straks tussen de Westerweg en de Westtangent niet meer linksaf kunnen slaan. Enkele bedrijven gaven toen al aan te vrezen voor hun bereikbaarheid.

Wethouder Monique Stam stelt dat er van tevoren ondernemers zijn geraadpleegd en dat op basis daarvan is gekozen voor de spoortunnelvariant, maar vier oppositiepartijen waren niet overtuigd. De vier partijen, namelijk de SP, de PvdA, Burgerbelang en de Senioren organiseren daarom een bijeenkomst om van de ondernemers zelf te horen wat zij van het plan vinden.

Pin It
Bekeken: 2999x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/