Zondag 6 november ontving Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard een recordaantal bezoekers tijdens het Peuter- en Kleuterfestival. Ruim 1900 mensen hebben deze dag genoten van fantasierijke voorstellingen, leerzame muziekworkshops gevolgd, kaboutermutsen gepimpt en zijn op ontdekking gegaan in het kabouterbos.

Cool was omgetoverd tot kabouterbos, vol rood-met-wit gestipte paddenstoelen, herfstbladeren, insecten en natuurlijk kabouters. De peuters en kleuters mochten helpen met de dagelijkse taken van de kabouters zoals hout sprokkelen en grind harken. Daarnaast konden de kinderen hun eigen kaboutermuts pimpen. Dat was een populaire activiteit want tegen het einde van het festival waren alle mutsen uitverkocht en liepen overal in Cool kaboutertjes rond.

Ook waren er deze dag maar liefst vijf fantasierijke voorstellingen, van onder andere Het Zandkasteel, Lejo en Boer Boris. Nagenoeg alle theaterzalen waren tot aan de laatste stoel bezet. Ook de muziekworkshops onder leiding van Cool-docent Bianca IJdema waren druk bezocht. In totaal zijn er ruim 1900 bezoekers op het festival afgekomen, een recordaantal voor Cool. Het volgende Peuter- en Kleuterfestival van Cool zal in het najaar van 2017 plaatsvinden.

Pin It
Bekeken: 2681x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/