Vanaf zaterdag 19 november tot en met zondag 4 december is er in Winkelcentrum Middenwaard ter hoogte van de ANBW-winkel een Pietenplein. Diverse Pieten komen langs om kinderen op te leiden als echte hulppiet. Hiervoor zijn er diverse activiteiten. Kinderen kunnen hier onder andere knutselen, een Pietendiploma halen, Pietendansenles krijgen en zij mogen hun schoen zetten.

Sinterklaas zelf komt ook langs. Op 19 november wordt het plein officieel geopend door Sinterklaas en Burgemeester Han ter Heegde. Zaterdag 26 november is er vanaf 13.00 uur een meet & greet met Sinterklaas. Het complete programma is te vinden op de Facebookpagina van Middenwaard en op www.middenwaard.nl.


Pin It
Bekeken: 2836x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/