De AED die bij de voormalige voorzitter van het opgeheven wijkpanel Zuidwijk-Huygenhoek ging wordt na maanden eindelijk hersteld. Het apparaat kon niet meer worden gebruikt doordat de kast waar de AED in hing niet meer open ging. Ook bleek later de accu leeg te zijn. Dit meldt het NHD.

De voormalige voorzitter van het wijkpanel, Anita Hoole, vertelt het NHD dat ze meerdere keren heeft gevraagd of de AED kon worden hersteld, maar kreeg geen antwoord. Nu is het apparaat door de gemeente opgehaald om te worden hersteld en te worden voorzien van een nieuwe accu.

De kwestie rond AED’s was lastig doordat het wijkpanel, zoals de andere wijkpanels, twee jaar geleden geen budget meer kreeg om het abonnement dat bij de AED hoort te kunnen betalen. Hierdoor kon er geen onderhoud aan de AED worden gepleegd. Na de opheffing van wijkpanels was er onduidelijkheid door de verschillende abonnementen die ze hadden, waaronder voor de AED. Die kwestie is inmiddels opgelost.

Pin It
Bekeken: 2582x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/