De Montessorischool Heerhugowaard heeft de wedstrijd 'Groene Voetstappen' gewonnen. De leerlingen hebben een ontwerp gemaakt voor een groen schoolplein, waar ook een plek is ingeruimd voor een 'chillplek' voor hangjongeren.
De wedstrijd 'Groene Voetstappen' was een van de activiteiten in de Week van de Duurzaamheid die in Heerhugowaard begin oktober is gehouden. Leerlingen van basisscholen werden uitgedaagd in ieder geval in die week zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar school te komen (de groene voetstappen). Ook konden zij ideeën verzinnen om hun schoolplein groen te maken. Daarmee konden zij duizend euro verdienen om dat ook uit te voeren.

Leerlingen van de Montessorischool willen op hun schoolplein speeltoestellen van duurzaam hout en veel planten. En ook een 'chillplek' voor hangjongeren, want die 'slopen nu de spullen op het huidige schoolplein' en dat hoeft dan straks niet meer, hopen de leerlingen. Door de leerlingen gemaakte maquettes van hun nieuwe schoolplein zijn te zien in de bibliotheek.

Pin It
Bekeken: 2943x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/