In het kader van het Nationaal Schoolontbijt vond donderdagochtend een burgemeestersontbijt plaats op het gemeentehuis van Heerhugowaard. Loco-burgemeester en wethouder Onderwijs Carolien van Diemen nuttigde samen met de groep 5/6-leerlingen van basisschool De Helix een gezond ontbijt.

Het Nationaal Schoolontbijt is al 13 jaar het grootste educatieve ontbijtevenement van Nederland. Bij deze veertiende editie gaan zo'n 520.000 basisschoolkinderen samen ontbijten op 2.720 scholen.
Uit verschillende onderzoeken blijkt dat veel kinderen ‘s ochtends het ontbijt overslaan of niet gezond ontbijten, terwijl juist voor schoolkinderen een goed ontbijt de beste start is. Om dat te ervaren gaan ook dit jaar honderdduizenden kinderen samen op school ontbijten.

 

 

Pin It
Bekeken: 2704x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/