In het kader van het Nationaal Schoolontbijt vond donderdagochtend het burgemeestersontbijt plaats in het gemeentehuis van Langedijk. De leerlingen van groep 8 van de J.D. Van Arkelschool hadden de ingrediënten meegenomen voor een heerlijk ontbijt samen met de burgemeester. En omdat het ook de Week van Respect is ging het gesprek niet alleen over gezonde voeding, maar dus ook over respect.

Burgemeester Hans Cornelisse ging met de kinderen in gesprek over gelijkheid en gelijkwaardigheid van mensen. Op school hebben de leerlingen hier ook over gesproken en zelfs een respectlied ingestudeerd, wat ze gezamenlijk voor de burgemeester hebben gezongen. Aan het eind ontving leerling Mats voor de hele klas een cheque van 100 euro namens de gemeente voor Jantje Beton, een fonds dat gericht is op gezonde speelplaatsen. (foto: gemeente Langedijk)

Pin It
Bekeken: 2970x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/