De automobilist die 10 mei een motorrijder tijdens diens inhaalmanoeuvre van de weg drukte, de 41-jarige Mark B., heeft een werkstraf van negentig uur en een rijontzegging van twaalf maanden gekregen. Van die twaalf maanden zijn er zes voorwaardelijk.

Automobilist en motorrijder reden beiden op de Oosttangent toen de motorrijder besloot om over de doorgetrokken streep in te halen. Op dat moment week B. uit naar links, waardoor de motor werd geraakt en de motorrijder in de berm belandde. Hij liep daarbij onder andere vier gebroken ribben en een klaplong op.

B. verklaarde na het ongeluk dat hij die ‘koleremotorrijders’ zat was en daarom bewust naar links had gestuurd. Dit vond de officier van justitie een poging tot doodslag. De rechters achtten dit niet bewezen, maar vonden wel dat B. schuld had aan het verkeersongeval.

Pin It
Bekeken: 2883x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/