Van 16 november t/m 4 december is Museum Broekerveiling weer het Pakhuis van Sinterklaas. De lighallen worden omgetoverd tot een trainingscentrum voor Pieten. Kinderen kunnen kijken hoe het er in het Pakhuis aan toe gaat, de Pieten helpen met klusjes en ook meetrainen. Daarnaast worden er speciale Pietenveilingen gehouden en zijn er de voorstellingen 'Verboden voor Sinterklaas' en ‘Pietjes Gegiechel’.

De pakhuisdagen zijn iedere woensdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. 'Verboden voor Sinterklaas' wordt gespeeld zaterdagen en zondagen en gaat over twee boeven die beweren dat de koning van Nederland het Sinterklaasfeest heeft verboden. Ze willen op die manier alle cadeautjes en snoepgoed voor zichzelf houden. Gelukkig zijn het niet heel slimme boeven. 'De Klinkers' begeleiden de kinderen muzikaal naar het Afmijnlokaal, waar het toneelstuk wordt opgevoerd. Op de woensdagen is er een Pietenveiling en op zondag 4 december speelt Poppentheater de Zilveren Maan de voorstelling ‘Pietjes Gegiechel’.

De entree bedraagt € 7,75 per persoon, inclusief warme chocolademelk, ranja, koffie of thee met wat lekkers erbij. De Museumkaart wordt geaccepteerd. Meer informatie op broekerveiling.nl.

Pin It
Bekeken: 2952x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/