Het gemeentelijke Meldpunt Integriteitsschendingen heeft geconcludeerd dat burgerraadslid Aad Eversdijk zich tijdens de discussie rond de Stichting Voorschool Langedijk (SVL) schuldig heeft gemaakt aan belangenverstrengeling. Dit schrijft het NHD.

Eversdijk is burgerraadslid van Kleurrijk Langedijk, maar was ook voorzitter van SVL en voerde in die hoedanigheid gesprekken met de gemeente. Volgens het meldpunt had hij toen een duidelijke keuze moeten maken in welke rol hij zich in de discussie zou opstellen: in de rol van burgerraadslid of die van voorzitter van SVL. In het eerste geval had hij zich niet moeten mengen in het onderwerp kinderopvang, in het tweede had hij niet deel moeten nemen aan onderhandelingen met de gemeente. Hij heeft echter nagelaten om die keuze te maken.

Het meldpunt zegt er wel bij dat Eversdijk zelf wel steeds duidelijk is geweest over het feit dat hij zowel burgerraadslid als voorzitter van SVL was, en dat ook de overige raadsleden de verantwoordelijkheid hadden om deze belangenverstrengeling aan te kaarten. Dinsdagavond wordt het rapport van het Meldpunt Integriteitsschendingen besproken in de forumvergadering.

Pin It
Bekeken: 2999x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/