Donderdag is er een bijeenkomst waarbij ondernemers in Heerhugowaard hun mening kunnen geven over het plan om een spoortunnel onder de Zuidtangent aan te leggen. De bijeenkomst is georganiseerd door oppositiepartijen SP, Burgerbelang, Senioren en PvdA. Inmiddels is al duidelijk dat zo’n 130 bedrijven min of meer tegen het plan zijn.

Veel bedrijven die aan of rond het Stationsplein zijn gevestigd zijn niet per se tegen de tunnel, maar wel tegen de veranderingen in de rijrichtingen van het verkeer. De voorkeursvariant van de tunnel houdt namelijk in dat auto’s die op de Zuidtangent in zuidoostelijke richting rijden straks niet meer linksaf kunnen, wat nadelig is voor de bereikbaarheid van het station en bedrijven aan bijvoorbeeld het Stationsplein. Bovendien leidt het nodige omrijden tot extra veel CO2-uitstoot.

Pin It
Bekeken: 4087x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/