Woensdag werd op de website van HVAB Horeca Makelaardij een multifunctioneel horecacomplex te koop aangeboden. De beschrijving van het complex liet zien dat het mogelijk zou kunnen gaan om evenementenlocatie The Temple, aan het Strand van Luna in Heerhugowaard: het aangeboden pand zou zijn gebouwd in 2006, moest een groot poppodium en uitgaanscentrum worden, is gelegen in het centrum van Noord-Holland Noord, op een steenworp afstand van Alkmaar en aan de rand van ‘een grote plaats met een groot recreatiestrand’. Donderdag was het betreffende horecacomplex echter alweer van de website verwijderd.

Navraag bij de makelaardij leert dat noch de makelaardij, noch de pandeigenaar van de verkoop van het pand op de hoogte waren. Een woordvoerder laat desgevraagd weten dat het waarschijnlijk om ‘spam’ gaat en dat men vermoedt dat het het werk is van een grappenmaker.

HVAB is momenteel aan het uitzoeken hoe het te koop aangeboden object zonder medeweten van de makelaardij op hun website kan zijn geplaatst. Het is mogelijk “iemand die iets heeft nageknutseld, waarschijnlijk een boze klant die op deze manier zijn gram probeert te halen” aldus de woordvoerder, die er verder niets over wil zeggen. “We zitten nu in een stadium van advocaten.”

Pin It
Bekeken: 4970x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/