De voorzitter van de Federatie Bedrijvenverenigingen Alkmaar e.o., Frans Kramer, heeft in een brief aan Commissaris van de Koning Johan Remkes geschreven dat hij graag biet Bruinooge als waarnemer van Heerhugowaard en Langedijk zou zijn. Dit schrijft het NHD. Burgemeester Han ter Heegde van Heerhugowaard stapt in januari over naar gemeente Gooise Meren, en Hans Cornelisse van Langedijk heeft zich per juni 2017 niet beschikbaar gesteld voor een nieuwe termijn als burgemeester.

De Federatie pleit al langer voor een grote HAL-gemeente omdat een samenwerking tussen Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk voor het bedrijfsleven grote economische voordelen zou hebben. Aangezien zowel Heerhugowaard als Langedijk binnenkort zonder burgemeester zitten lijkt het Kramer een goed idee als Bruinooge van beide gemeenten waarnemend burgemeester wordt.

In de gemeenteraden van Heerhugowaard en Langedijk wordt dit idee echter wat minder enthousiast ontvangen. De raadsleden Heerhugowaard zien het niet zo zitten als Bruinooge er burgemeester zou worden omdat hij niet bij Heerhugowaard zou passen. In Langedijk is men te druk met het maken van een keuze voor de eigen bestuurlijke toekomst.

Pin It
Bekeken: 3645x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/