Zondagochtend heeft bij Oudkarspel op de Schagerweg (N245) een kop-staartbotsing plaatsgevonden. De bestuurder van een Jeep moest stoppen voor het stoplicht, maar een achteropkomende automobiliste zag dit te laat en knalde boven op de auto.

Waarschijnlijk zag de automobiliste te laat dat de Jeep voor haar was gestopt door de regen en het slechte zicht. Er werd een ambulance opgeroepen en de man is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Pin It
Bekeken: 2897x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/