BersaMaju organiseert op zaterdag 26 november in Koekenbier te Alkmaar een evenement ter behoud van de Indisch-Molukse cultuur en promotie van meer interactie tussen de generaties in deze cultuur. Velen herinneren zich wellicht nog wel de feesten van de Vereniging Tropenvrienden Alkmaar, die hetzelfde doel hadden. Van 14:00 tot 18:00 uur staat 'Indoroutes' op het programma en van 20:00 tot 02:00 uur 'Pesta BersaMaju'.

Indoroutes heeft Indische en Molukse thema's en alles wat verbonden is met het voormalig Nederlands-Indië. Het thema is: ‘Wat is jouw verhaal?’. Indoroutes houdt in goede gesprekken, muziek, kunst of theater en natuurlijk een hapje en een drankje. Dit alles in ongedwongen sfeer. De middag wordt samen met het Indisch Herinneringscentrum Bronbeek georganiseerd.

Bij Pesta BersaMaju staan de live-bands Gazooth en Keku Tiha geprogrammeerd Daarnaast draaien boven en beneden dj's verschillende muziekstijlen. Ropaja en Mr. & Mrs. Smith verzorgen authentieke Indofood. In de lifestyle area tref je onder andere Indo’s Be Like en een Pa’atei (authentieke tattoo artist) aan.

De middag kost € 5 en de avond € 10. Er is een beperkt aantal combinatietickets à €12,50. Bestellen kan via ticketkantoor.nl/shop/bersamaju. Meer informatie op bersamaju.nl en facebook.com/bersamaju.

 

 

Pin It
Bekeken: 2823x