In gevangenis Zuyder Bos in Heerhugowaard is het een chaos en kunnen gevangenen makkelijk handelen in onder andere drugs en telefoons. Dit stelt PowNed in een reportage die is gemaakt in samenwerking met misdaadverslaggever Martin Kok, die zelf de website Vlinderscrime beheert. Kok heeft zelf in de gevangenis Zuyder Bos gezeten en onderhoudt nog contact met voormalige celgenoten. Zo kreeg hij berichten binnen over hoe makkelijk het is om spullen naar binnen te smokkelen omdat er onvoldoende toezicht op wordt gehouden. Ook zouden sommige gevangenen in dure kleding rondlopen en zouden bepaalde gevangenen anderen intimideren en de dienst uitmaken.

In WNL stelt Tweede Kamerlid van het CDA Madeleine van Toorenburg dat gevangenissen best weten dat het eenvoudig is om spullen over de gevangenismuur te gooien, maar dat ze daar daarom veel alerter op moeten zijn. Ze stelt dat het feit dat sommige langgestrafte gevangenen de dienst lijken uit te maken in de gevangenis voor een gevaarlijke situatie zorgt, voor zowel medegevangenen als personeel.

Pin It
Bekeken: 4496x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/