Het vele water in Langedijk biedt volgens de gemeente kansen voor ontwikkeling. Dat is de reden dat de gemeente dit jaar de visie ‘Langedijk ontwikkelt met water’ opstelde. Tijdens een dorpsgesprek op donderdag 15 december in De Binding kunnen inwoners, ondernemers en organisaties met de gemeente en met elkaar in gesprek over de visie voordat deze wordt vastgesteld.

In het dorpsgesprek kunnen inwoners, ondernemers en organisaties reageren op de conceptvisie en projectenlijst ‘Langedijk ontwikkelt met water’. Samen met hen wil de gemeente inzicht krijgen in wat zij daarin belangrijk vinden.

Het dorpsgesprek vindt plaats op donderdag 15 december 2016 in De Binding aan de Bosgroet 4 in Zuid-Scharwoude. Vanaf 19.00 uur staan de koffie en thee klaar. Het programma start om 19.15 uur in de theaterzaal. Na een inleiding gaan kleinere groepen van maximaal 20 deelnemers met elkaar in gesprek. Tot slot komen de groepen weer bij elkaar in de theaterzaal en delen zij de opbrengst van hun gesprekken. 

Wie wil deelnemen kan zich tot dinsdag 13 december aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding worden de links naar de conceptvisie, het ontwikkelingsperspectief en de projectenlijst toegestuurd. 

Pin It
Bekeken: 3378x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/