Het nieuwe jaar komt weer langzaam in zicht, dus begint het gepuzzel wat betreft de zorgverzekeringen weer. Halte Werk van gemeente Langedijk biedt de Collectieve Zorgverzekering Minima (CZM) aan voor mensen met een laag inkomen. Univé geeft korting en de gemeente betaalt een deel van de premie.

De CZM bestaat uit een basisverzekering en twee aanvullende verzekeringen. In het pakket Compact zit een vergoeding voor beweegzorg/fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts, alternatieve zorg, voetzorg en vervangende mantelzorg. Het wettelijk eigen risico bedraagt € 385. Dit pakket kost € 116,40 per maand.

Het pakket ‘Compleet met € 0 eigen risico’ wordt bestempeld als ‘Beste keus’. Het heeft een hogere vergoeding voor alle zorg en het eigen risico is meeverzekerd. Daarnaast biedt het extra vergoeding voor orthodontie, een patiëntenvereniging en de eigen bijdrage Wmo en Wlz. Het pakket kost € 142,46 per maand.

Mensen kunnen aansluiten met een inkomen van hooguit 120% van de voor hun geldende bijstandsnorm én met een laag vermogen. Hoeveel dat is staat op de website haltewerk.nl. Meer informatie is te vinden op gezondverzekerd.nl. Hier kan men zich ook vóór 1 januari aanmelden (kies gemeente Langedijk). Univé regelt de overstap. Mits men geen betalingsachterstand heeft.

Pin It
Bekeken: 2826x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/