Gemeente Heerhugowaard organiseert op donderdag 1 december een informatieavond voor alle inwoners en ondernemers van het stationsgebied over de herontwikkeling van de omgeving. De bijeenkomst vindt plaats in hotel-restaurant Jules, Gildestraat 2 en begint om 17.00 uur.

Het stadsbestuur wil van het stationsgebied een groene entree van Heerhugowaard maken met veilige verkeersafwikkeling voor iedereen. Daarbij zijn voor de Zuidtangent diverse varianten.

De gemeente wil het overleg over de toekomst van het stationsgebied samen met ondernemers, bewoners, reizigers en scholen in het gebied voeren. Men kan zich dan ook opgeven voor een klankbordgroep die de plannen samen met de gemeente verder uitwerkt.

Pin It
Bekeken: 2374x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/