Woensdagavond kwamen de bewoners aan de oostkant van het Broekerplein, raadsleden. ambtenaren en mensen van de woningbouwvereniging bij elkaar om te praten over de overlast die de bewoners ervaren van vrachtwagens die langs het Broekerplein rijden.

De bewoners stelden dat de aanvoerroute van de winkels en supermarkten vlak langs hun balkons loopt, waardoor ze veel last hebben van de stank en het lawaai wat vrachtwagens veroorzaken. Toen de bewoners hun nieuwe woning betrokken reden de vrachtwagens nog over een tijdelijke weg en had niemand er last van, maar sinds de bouwvak van dit jaar was de nieuwe weg klaar en is het een continu komen en gaan van vrachtwagens.

De bewoners hebben toen de koppen bij elkaar gestoken en in een brief aan de gemeente aandacht gevraagd voor hun probleem. ChristenUnie-raadslid Wim Nugteren nodigde de andere raadsleden daarop uit om met de bewoners bij elkaar te komen, hetgeen woensdagavond geschiedde. De raadsleden beloofden twee mogelijkheden om het probleem op te lossen te gaan onderzoeken. Ook zal de geluidsoverlast en luchtkwaliteit worden gemeten door het RUD in Hoorn. De bewoners waren na afloop van de bijeenkomst positief gestemd. (foto: archief)

Pin It
Bekeken: 4021x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/