Deze kerstvakantie organiseert Sport Servicepunt Langedijk twee Glow in the Dark evenementen voor de basisschooljeugd van Langedijk. Geen kerstverlichting in zwembad Duikerdel op donderdag 29 december, maar juist de lichten uit voor Glow in the Dark spellen. Op 6 januari gaan de lichten in sporthal Geestmerambacht uit. 

Om 17.00 uur kunnen kinderen van 6 tot en met 10 jaar zich uitleven in het zwembad. Om 19:00 uur is de beurt aan kids van 11 jaar en ouder. Ze moeten wel A-diploma hebben. 

Op 6 januari kunnen kinderen van groepen 3 en 4 vanaf 09:00 uur twee uur lang los in de donkere sporthal Geestmerambacht. Kinderen van groepen 5 en 6 zijn om 11.30 uur aan de beurt en die van groepen 7 en 8 om 14.00 uur. Een wit t-shirt dragen is verplicht! 

Aanmelden voor beide evenementen is niet verplicht, wel gewenst. Dat kan via sportsl.nl of bij de recepties. Mocht je glow in the dark spullen hebben, kan je die natuurlijk meenemen.

Pin It
Bekeken: 3455x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/