Het is weer Hartje Winter in Middenwaard, en dat betekent gezellig shoppen voor de feestdagen, extra koopavonden en diverse winterse activiteiten. Ook kan er weer geschaatst worden op de ijsbaan op het Stadsplein. De ijsbaan in Heerhugowaard viert bovendien haar 10-jarig jubileum met diverse borrels, optredens, clinics en activiteiten.

Middenwaard en Stichting Hartje Winter hebben vanwege het 10-jarig bestaan een actie geïnitieerd: de eerste 1000 bezoekers kunnen tegen gereduceerd tarief schaatsen en krijgen daarbij gratis een kop warme chocolademelk én een Middenwaard kerstmuts aangeboden. Tevens maken alle schaatsers gedurende de eerste 15 dagen iedere dag kans op een Middenwaardbon ter waarde van € 25,-.

In Middenwaard zelf staan meerdere activiteiten gepland. Zo komen kerstkoren optreden, is er een gratis inpakservice, Elsa en Olaf uit Frozen komen naar Middenwaard voor een meet & greet, en de Kerstman komt ook nog even langs. Ook zijn er naast de reguliere koopavonden op de vrijdagen extra koopavonden ingelast op woensdag 21 en donderdag 22 december.

Meer informatie over de activiteiten rond de feestdag is te vinden op middenwaard.nl. (foto: Middenwaard)

Pin It
Bekeken: 4841x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/