De gemeente Heerhugowaard gaat in gesprek met ondernemers, vastgoedeigenaren en omwonenden om de Middenweg te herinrichten ter hoogte van Centrumwaard. De riolering tussen de Vondelstraat en de Bickerstraat is over een paar jaar aan vervanging toe; een mooie gelegenheid om de straat een facelift te geven.

De flinke herinrichting zal gedurende lange tijd overlast veroorzaken in de omgeving, maar het resultaat zal ernaar zijn. Ookal staat het winkelcentrum volgens de gemeente redelijk sterk en is er weinig leegstand, de Middenweg oogt er rommelig en heeft weinig samenhang. Onder de betrokken ondernemers is er 'positieve energie om het gebied nieuw leven in te blazen'.

Het Raadhuisplein valt buiten de plannen. Het ontwerp moet voor maart 2018 gereed zijn.

Pin It
Bekeken: 3834x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/