De regels voor graven voor kinderen worden in gemeente Heerhugowaard aangepast. De gemeente geeft volgens het NHD aan dat nabestaanden er behoefte aan hebben de graven langer in stand te kunnen houden.

Voorheen bestonden er algemene en particuliere graven. De particuliere konden tien of twintig jaar gebruikt worden en verlenging was mogelijk. De algemene (kinder)graven waren goedkoper, omdat die tot tien jaar begrensd zijn. Deze worden nu afgeschaft, simpelweg door ze ook als 'particulier' te bestempelen. Dit geldt dus ook voor graven voor kinderen.

Officieel is een kindergraf 120 x 80 centimeter. Vaak bleek dat formaat niet nodig en werden de graven kleiner gemaakt voor meer loopruimte. Daarom komt er de optie voor een graf van 80 x 60 cm, met dezelfde prijs als die van een particulier kindergraf. De afmeting van 120 x 80 blijft bestaan, met een wat hoger prijskaartje.

Pin It
Bekeken: 2438x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/