Vanaf maandag 19 december 2016 worden in Langedijk de rolemmers om de beurt elke de drie weken geleegd. Ook komt er een rolemmer bij; dit is een rolemmer met een oranje deksel voor plastic, blikken en drankkartons. Deze rolemmer vervangt de plastic zakken waar inwoners nu nog hun plastic afval verzamelen en aan de daarvoor bestemde palen langs de weg hangen.

De rolemmer met oranje deksel voor plastic, blik en pak is nieuw en wordt geleegd op de dag die inwoners gewend zijn voor hun andere rolemmers, dus niet meer, zoals bij de plastic zakken, op donderdag of vrijdag. De rolemmer met oranje deksel wordt geleegd op dezelfde verzamelplaats waar inwoners altijd hun rolemmer neerzetten om te laten legen. De ene week wordt de rolemmer met het oranje deksel geleegd, de tweede daarna de rolemmer met het groene deksel en tenslotte die met het grijze deksel.

Het nieuwe inzamelschema, de Afvalkalender 2017, staat op de gemeentelijke website. Ook staat daar een aangepaste Afvalkalender 2016 voor de maand december.

Pin It
Bekeken: 3745x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/