Het jaarlijkse kerstconcert door de leerlingen van Cool is omgetoverd tot Cool’s Winter Wonder Walk! Zondag 18 december gaat het publiek mee op een sfeervolle kerstroute langs diverse locaties met mini-concerten. Geen groot concert dus, maar een muzikale wandeling door het gebouw langs kleinere optredens.

Het publiek is ingedeeld in 23 routes en loopt onder leiding van een gids langs vier verschillende concertlocaties.  Het middagprogramma bevat optredens van alle leerlingen tot en met 14 jaar. Bij aanvang van worden bezoekers op het Coolplein al in de kerststemming gebracht door de kinder- en schoolkoren.  Leerlingen van 15 jaar en ouder presenteren zich in het avondconcert. Dansstudio Dagmar opent de avond. Jacky Roofer’s Big Band sluit beide keren swingend af in Café Cool.

Meer over de concerten en de routes is te vinden op coolkunstencultuur.nl. Kaarten kosten €4,50 en kunnen alleen gereserveerd worden bij de servicebalie, ook telefonisch via 072-5760955. (foto: Erwin Vader)

Pin It
Bekeken: 3169x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/