“Deel je muziek” is het thema van de speciale kerkdienst op zondagavond 18 december in K.C. De Regenboog. Na het succes van het afgelopen jaar, houdt de Protestantse Gemeente te Sint Pancras opnieuw een Top2000 dienst met een live-band. Na de dienst gaat het Top2000 Café open. Onder het genot van een hapje en drankje, kun je napraten en genieten van andere nummers uit de lijst.

Ieder jaar, tussen Kerst en Oud & Nieuw, zendt Radio2 de Top2000 uit. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, andere over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. Een band zal een reeks nummers spelen die gemeenteleden hebben opgegeven als favoriet. “Fantastisch, dat songteksten zoveel betekenis kunnen hebben. Als band willen we dit gevoel overbrengen, zodat iedereen dit ook kan beleven.” 

Dominee John Bijman leidt de dienst, die om 19.00 uur begint. De zaal gaat open om 18.30 uur. Toegang is gratis. Meer informatie op pgsp.nl.

Pin It
Bekeken: 3681x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/