Oud-VVD-wethouder Rob Mark heeft een alternatief plan bedacht voor de spoorwegonderdoorgang op de Zuidtangent, zo meldt het NHD. Het Heerhugowaardse bedrijfsleven reageert er positief op. Mark stelde een alternatief voor waarbij er rond de onderdoorgang geen straten hoeven worden afgesloten en het verkeer ook niet hoeft om te rijden.

In het huidige voorkeursplan van de gemeente zou het vanaf de Zuidtangent niet meer mogelijk zijn om linksaf te slaan naar bijvoorbeeld het Stationsplein en de Industriestraat, waardoor verkeer om zou moeten rijden via de Umbriellaan. Hoewel er wordt getwijfeld of Marks alternatief inderdaad 40 procent goedkoper kan zijn dan de voorkeursvariant van de gemeente vinden veertig bedrijven aan de westkant van het spoor het bij monde van Gerard Ligthart toch een goed idee, zo schrijft de krant. Het plan zal dinsdagavond worden besproken tijdens de vergadering van het college.

Pin It
Bekeken: 5267x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/