Het energieke, vrolijke, ontwapenende en messcherpe dames-duo Maartje & Kine, onder andere bekend van 3FM en de Top 2000 a gogo, reist dit seizoen langs de theaters met hun tweede muzikale cabaretprogramma. Op vrijdag 23 december treedt het komische duo op bij Cool in Heerhugowaard.

In De Goldberg Machine komen muziek en techniek samen in een humoristische show over uitvindingen, dromen en kettingreacties. Een duik in een wereld van wetenschappers en inventieve componisten. Uiteraard verpakt in de geheel eigen Maartje & Kine-stijl: humor, catchy balkanbeats, klassiek met een twist en virtuoze folk uit alle werelddelen. Op viool, accordeon, banjo, ukelele, balalaika, trompet, piano en nog veel meer andere instrumenten.

Aanvang is om 20:15 uur. Kaarten kosten €21,50 of €17,00 en zijn te bestellen via coolheerhugowaard.nl. (foto: Ivar Teunissen)

Pin It
Bekeken: 2870x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/