De deur mag dan nu wel een andere kleur geel hebben, van de klachten is de Kunstkerk in Heerhugowaard nog niet af. Er ligt inmiddels een nieuwe klacht die in januari behandeld gaat worden in de commissie bezwaarschriften. De klager blijkt Maurice Bettink die ook namens de klagers het woord voerde waar het ging om de gele deur.

Deze keer is hij van mening dat er wel het één en ander schort aan het onderhoud van het gebouw. Dat zou in strijd zijn met een aangenomen motie waarin te lezen is dat de Kunstkerk het pand in lijn met de monumentale status moet worden onderhouden. Interessant detail is dat het pand niet van de gemeente is maar van de PKN, de Protestantse Kerk in Nederland.

Dat Bettink dan toch bij de gemeente klaagt is omdat die zou moeten toezien op het onderhoud. Eén van de klachten van Bettink is dat er verf geknoeid is bij het overschilderen van de befaamde gele deur en dat dit niet is opgeruimd. (foto: Facebook)

Pin It
Bekeken: 4137x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/