Donderdagavond kwamen in de Binding inwoners, ondernemers, diverse organisaties bij elkaar om samen met de gemeente in gesprek te gaan over de gemeentelijke visie ‘Langedijk ontwikkelt met water’. Deze visie is dit jaar opgesteld omdat het vele water in Langedijk volgens de gemeente kansen biedt voor ontwikkeling. Echter, voordat de visie definitief wordt vastgesteld wilde de gemeente actief inwoners, ondernemers en organisaties die dagelijks met dat water te maken hebben erbij betrekken.

Het dorpsgesprek was dan ook bedoeld om inwoners, ondernemers en organisaties de gelegenheid te geven te reageren op de conceptvisie en projectenlijst ‘Langedijk ontwikkelt met water’. Zo zou de gemeente inzicht krijgen in wat zij belangrijk vinden. De deelnemers werden daarvoor verdeeld in groepen van zo’n twintig mensen aan de zogeheten ‘watertafels’. Aan het eind van de avond deelden alle groepen de opbrengst van hun gesprekken met de andere deelnemers.

Vanuit de gemeente is er 147.000 euro beschikbaar voor het project ‘Langedijk ontwikkelt met water’. Een van de onderwerpen dat werd aangedragen door de deelnemers aan het dorpsgesprek was de doorvaarbaarheid van de Achterburggracht, zo schrijft het NHD. Ook gaven de deelnemers aan de veiligheid op het water belangrijk te vinden. Dat zou kunnen worden gerealiseerd door kaarten van het gebied te plaatsen of een app te ontwikkelen waarin mensen de regels voor varen kunnen lezen.

Pin It
Bekeken: 2788x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/