Begin mei krijgt recreatiegebied Geestmerambacht een nieuw festival, genaamd CRAFT. Dit meldt het NHD.

De naam CRAFT is een afkorting voor ‘Can’t Remember A Fucking Thing’. Het festival is al drie keer georganiseerd op de NDSM-werf in Amsterdam, maar die locatie was voor dit jaar al volgeboekt. De initiatiefnemer is Jeroen Sijtsma, van evenementenbureau Lose Your Mind. Dit bureau organiseert een breed scala aan hardstyle concepten, waaronder Penoze, De Tijdmachine en World of Hardcore. Deze concepten komen ook terug op het CRAFT Festival. In 2016 verkocht CRAFT vroegtijdig uit en werd het bezocht door 17.500 hardstyle-liefhebbers.

CRAFT 2017 vindt plaats op 6 mei. Ter gelegenheid van het feit dat CRAFT verhuist van Amsterdam naar Langedijk zijn er de zogeheten verhuistickets: gedurende de maand december kosten de tickets 29,50 in plaats van 39,50 euro. De teaser van CRAFT is te vinden op www.craft-festival.nl.

Pin It
Bekeken: 4094x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/