Onder leiding van een IVN-gids is er op maandag 26 december, Tweede Kerstdag, een wandeling in het gebied 'de Verbrande Pan'. Voor wie het niet kent, het ligt links aan het begin van de Zeeweg tussen Bergen en Bergen aan Zee. De start van de 2,5 uur durende wandeling is om 13:00 uur bij de Schaapskooi. Op de route zie je natuur, maar er is ook cultuur: dichters en verhalen over de korte maar hevige oorlog van 1799.

Kosten zijn €5, inclusief glühwein, chocolademelk en kerststol achteraf. Gratis parkeren kan bij de Uilenvanger. Vergeet je duinkaart niet of koop een kaart bij de parkeerplaats. Meer op schaapskooi-bergen.nl.

Pin It
Bekeken: 2795x
https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/