Op 20, 21 en 22 januari 2017 vindt het Nationale Theaterweekend plaats. Ruim 60 theaters organiseren tijdens het Theaterweekend diverse activiteiten om het publiek op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met het theater. Ook Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard organiseert dit weekend onder andere een exclusieve theaterrondleiding voor kinderen en een previewmiddag.

Zaterdag 21 januari zet Cool de deuren open voor iedereen die eens een kijkje wil nemen achter de pilaren van het bijzondere gebouw van Cool. Tijdens dit Open Huis is er een gratis theaterrondleiding voor kinderen (circa 6-12 jaar) langs de geheime plekken van het theater. Zij kunnen onder andere backstage meekijken bij de decoropbouw van de thrillermusical Vals, kijken waar de artiesten zich opmaken voor een voorstelling of zichzelf verkleden als een theaterartiest. Tijdens het Open Huis zijn bovendien alle muziekstudio’s geopend om instrumenten uit te proberen.

Een van de vaste onderdelen van het Nationale Theaterweekend is dat er een voorstelling voor slechts €10 te zien is. Cool laat op zaterdagmiddag 21 januari de hele familie kennismaken met de veelzijdige kant van het theater met de swingende voorstelling Niet omkijken! (6+) met aanstekelijke bewerkingen van de liedjes van Johnny Cash en June Carter. Tijdens het Theaterweekend zijn ook de soloshow van Remco Veldhuis (vrijdag 20 januari) en de thrillermusical Vals (zaterdag 21 januari) te zien.

Op zondag 22 januari organiseert Cool om 15.30 uur een gratis previewmiddag met cabaret, muziektheater en opera. Er zullen previews te zien zijn van de theatervoorstellingen van Paul de Munnik, Rayen Panday, Opera Avanti en Fabelhaft. Het publiek krijgt dan vast een deel van hun avondvullende voorstellingen te zien die later in het seizoen bij Cool staan. Reserveren voor de theaterrondleiding, voorstellingen of previewmiddag kan via www.coolkunstencultuur.nl, telefonisch via 072 576 09 55 of bij de servicebalie van Cool. (foto: Ernst Selleger)

 

Pin It
Bekeken: 3189x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/