Inwoners van de gemeente Langedijk met een laag inkomen ontvangen ook in 2017 de gratis LangedijkerPas. De kooppas vervalt in 2017.

De gemeente Langedijk vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen aan culturele, sportieve of sociale activiteiten. Mensen met een laag inkomen kunnen daarom in aanmerking komen voor een gratis LangedijkerPas. Bij de pas krijgen zij een participatiebudget in de vorm van vouchers. Ze kunnen deze gepersonaliseerde vouchers gebruiken om bijvoorbeeld het lidmaatschap van een (sport-)vereniging te betalen. De vouchers bij de LangedijkerPas vertegenwoordigen een geldbedrag. Dit bedrag is afhankelijk van de gezinssituatie. Een alleenstaande ontvangt € 385,00, een alleenstaande ouder €495,00 en een gehuwde of samenwonende ontvangt € 550,00.

Het minimabeleid 2017 – 2020 wordt begin 2017 aan de raad aangeboden voor verdere besluitvorming. De LangedijkerPas maakt hier onderdeel van uit.

Pin It
Bekeken: 3724x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/