Wie nog iets zoekt om met de kinderen te doen op Tweede Kerstdag , dan is een bezoek aan Cool een idee. Op 26 december speelt namelijk de familievoorstelling André het astronautje, voor alle ruimtereizigers vanaf 4 jaar.

Kleine André vindt de maan heel mooi. Elke dag kijkt hij ernaar. Overdag is de maan grijs, maar ’s nachts is hij geel. “Waar is de maan eigenlijk van gemaakt?”, vraagt hij aan muis. “Van diamant? Of van kaas misschien?” 

Astronaut André Kuipers is de enige Nederlander die maar liefst twee keer in de ruimte is geweest. Tijdens zijn tweede ruimtereis schreef hij het avontuurlijke boek André het astronautje voor zijn kinderen. Het is een verhaal over vriendschap, raketten, muizen, astronauten en kaasfondue. Het eerste boek ter wereld dat in de ruimte is geschreven, is nu dus gelanceerd in het theater.

De makers van de succesvolle Buurman & Buurman-voorstellingen vertaalden dit ruimteverhaal naar een muzikale voorstelling, met liedjes van Claudia de Breij. Deze voorstelling speelt deze middag twee keer: om 14:00 en 16:00 uur. Meer informatie is te vinden op www.coolkunstencultuur.nl.

Pin It
Bekeken: 2916x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/