Cool kunst en cultuur komt in februari terug met Route 65, de culturele route voor en door 65-plussers, waarbij een maand lang overdag onder andere voorstellingen, lezingen en workshops worden gehouden. Deze keer is het thema Rusland. De kaartverkoop start dinsdag 3 januari met een speciale voorverkoop van 9.00 tot 12.00 uur.

Tijdens de Russische Route 65 staan diverse lezingen en workshops gepland. Ontdek de muziek van de meestercomponisten Stravinsky en Rachmaninov, reis mee naar de prachtige westerse stad Sint-Petersburg of maak, onder leiding van Rem de Boer, je eigen schilderij in de stijl van Kandinsky of Chagall. Journalist Jelle Brandt Corstius vertelt in een theatercollege over de ontberingen op reis door het grootste land ter wereld. Uiteraard zijn er ook culinaire activiteiten, in de vorm van een wodkaproeverij of een smakelijk lunchbuffet. Tijdens de introductie op woensdag 1 februari wordt het volledige programma toegelicht.

Het programmaboekje is vanaf nu te verkrijgen bij de servicebalie van Cool, Bibliotheek Heerhugowaard, in de HugoHopper, bij de Pieter Raat Stichting en via MET Welzijn. Het programma staat op coolkunstencultuur.nl. Op dinsdag 3 januari start de kaartverkoop aan de balie en online. Tijdig reserveren is aanbevolen.

Pin It
Bekeken: 2647x
https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/