Gemeente Langedijk start op maandag 2 januari 2017 met de verkoop van vrije kavels aan de Voorburggracht in Broek op Langedijk. De kavels variëren in grootte en hebben een diepte van circa dertig meter. Alle kavels liggen aan doorvaarbaar water dat in verbinding staat met de omliggende wijken en het Oosterdelgebied. Het Winkelcentrum Broekerveiling ligt op loopafstand en ook voorzieningen, zoals scholen, een gezondheidscentrum en kinderdagverblijf liggen op steenworp afstand. Wie interesse heeft in een kavel, kan een optie nemen. Als optienemer heeft u het eerste recht van koop en gaat u aan de slag met het schetsontwerp van de woning.

Een eigen huis ontwerpen en laten bouwen is een bijzondere onderneming, die u wellicht maar één keer in uw leven doet. De gemeente Langedijk kan daarbij ondersteunen. Voor meer informatie is accountmanager van de gemeente Langedijk  Leonie Bruin te bereiken via 0226 - 33 44 33. De kavelpaspoorten en prijzen zijn te vinden op www.broekerplein.nl.

Pin It
Bekeken: 3554x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/