De Autoriteit Consument & Markt heeft vastgesteld dat de gemeente Heerhugowaard bij de exploitatie van de ligplaatsen in recreatiehaven Broekhorn oneerlijk concurreert met de commerciële jachthavens en ligplaatsen. De ligplaatstarieven die de gemeente hanteert zijn onlangs aangepast door wethouder Leo Dickhoff van Financiën. Dit schrijft het NHD.

Die tarieven zijn echter lager dan de tarieven die worden gerekend voor commerciële ligplaatsen, waardoor de gemeente een oneerlijk voordeel heeft. Dat komt volgens de ACM doordat de gemeente niet alle kosten heeft doorberekend. De ACM vindt dat de gemeente alsnog moet doen, en anders een dwangsom moet betalen.

Pin It
Bekeken: 3404x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/