Na succesvoorstellingen als Narnia de Musical en De Tovenaar van Oz, presenteert het Nationaal Jeugd Musical Theater haar nieuwe project 'Peter Pan: Het echte verhaal'. De voorstelling is natuurlijk gebaseerd op het wereldberoemde boek van J.M. Barrie over Peter Pan, de Verloren Jongens, Kapitein Haak, Tinkerbel en vele anderen. De musical is een nachtelijk avontuur over vriendschap, verlangen, verantwoordelijkheid, opgroeien en volwassen zijn.

Deze familievoorstelling is op vrijdag 6 januari om 19:30 uur te zien in Cool. Kaarten kosten € 25 en zijn verkrijgbaar via de balie en coolheerhugowaard.nl. Kijk ook op peterpandemusical.com.

Pin It
Bekeken: 2692x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/