Gemeente Langedijk start maandag 2 januari de verkoop van vrije kavels aan de Voorburggracht in Broek op Langedijk. De kavels variëren in grootte en hebben een diepte van circa dertig meter. Alle kavels liggen aan doorvaarbaar water, dat in verbinding staat met de omliggende wijken en het Oosterdelgebied. Winkelcentrum Broekerveiling ligt op loopafstand en ook voorzieningen, zoals scholen, een gezondheidscentrum en kinderdagverblijf liggen dichtbij.

Optienemers hebben het eerste recht van koop en kunnen aan de slag met een schetsontwerp voor de woning. De gemeentelijke accountmanager Leonie Bruin is gedurende het gehele traject vast aanspreekpunt voor vragen over regelgeving en dergelijke.

Kijk voor informatie onder andere over kavelpaspoorten en prijzen op www.broekerplein.nl.

Pin It
Bekeken: 3716x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/