De bestuurlijke gesprekken met bureau Berenschot over de toekomst van Langedijk zullen plaatsvinden achter gesloten deuren, zo blijkt uit een mail van de gemeentelijk griffier. Die mail is uit onvrede daarmee door Klaas Zwart van Groenlinks naar het NHD gestuurd, hij is het er niet mee eens dat niet iedereen bij het gesprek aanwezig mag zijn.

Volgens de griffier echter moeten 'raadsleden vrij zijn om input voor het onderzoek te leveren zonder dat dit de dag erna in de krant staat of personen er politiek aan verbonden zijn', zo meldt de krant. Het onderzoek van Berenschot is het derde onderzoek dat in vier jaar tijd gedaan wordt naar de bestuurlijke toekomst van Langedijk. De resultaten uit de eerste twee  (kostbare) onderzoeken gaven aan dat Langedijk zou moeten aansturen op een bestuurlijke fusie omdat een zelfstandige toekomst niet houdbaar is.

Nu volgt dus nog een derde onderzoek waarvoor de input achter gesloten deuren geleverd gaat worden. Daarmee wordt mogelijk de indruk gewekt dat er aangestuurd wordt op een 'wie betaalt bepaalt' scenario waarbij er door het onderzoeksbureau gericht gezocht moet gaan worden naar ondersteuning voor het door veel bestuurders gewenste scenario van een zelfstandig Langedijk.

Pin It
Bekeken: 3120x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/