Afvalcoaches gaan vanaf woensdag 11 januari in Langedijk langs de deuren om met inwoners in gesprek te gaan over afval en grondstoffen. De campagne ‘De wijk in’ sluit aan bij de acties van de laatste maanden om meer én beter afval scheiden te stimuleren. Op 11 januari gaat wethouder Bert Fintelman mee de wijk in.

De actie ‘De wijk in’ wordt gehouden op woensdag 11, zaterdag 14, woensdag 18 en zaterdag 21 januari. Medewerkers van gemeente Langedijk en de huisvuilcentrale zullen het hebben over het scheiden van plastic, blik en pak, waarom dit belangrijk is, wat er allemaal in de bak mag, hoe het wordt verwerkt en wat ervan wordt gemaakt. Ze hebben folders bij zich met daarop de toepasselijke tekst 'Vroeger was ik een pak vla, nu ben ik een pen'.

Alle huishoudens in de laagbouw kregen eind vorig jaar drie nieuwe rolemmers. De gemeente wil het inwoners daarmee makkelijker maken om afval te scheiden. Met de komst van de rolemmers met oranje deksel voor plastic, blik en pak is ook het schema voor de inzameling veranderd. De nieuwe afvalkalender is te vinden op gemeentelangedijk.nl.

Pin It
Bekeken: 3900x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/