De politie zoekt getuigen van een gewapende poging tot straatroof op de Stationsweg in Heerhugowaard. De daders, ongeveer 20 jaar oud, spraken Engels tegen het slachtoffer en onderling een onbekende taal.

Een man op de fiets werd woensdag rond 20.20 uur vanuit het niets aangevallen door twee straatrovers. De fietser weigerde zijn spullen echter af te staan en er ontstond een worsteling. Daarbij werd hij onder meer gedreigd met een mes. De man bleef zich verzetten en uiteindelijk gingen de twee aanvallers er zonder buit vandoor.

Ondanks een zoekactie in de omgeving zijn de twee mannen niet gevonden. Getuigen en mensen die meer denken te weten worden verzocht de politie in Heerhugowaard te bellen via 0900-8844.

Beide mannen waren slank of tenger en waren ongeveer 20 jaar oud. De één had opvallend duidelijke jukbeenderen, droeg een zwarte jas tot de heupen en spijkerbroek met gebleekte vlekken. De ander droeg een donkere suède of wollige jas en een spijkerbroek met vlekken en een scheur op zijn rechterknie. Onderling in een onbekende taal.

Pin It
Bekeken: 3397x
https://ee.itk.ac.id/data/